Nejnovější recenze ze sekce Kanalizační potrubí
- Odpovídá potřebám
- Odpovídá potřebám
OK.
OK.
Rychlé dodání, sehnal jsem, co jsem potřeboval.
Rychlé dodání zboží, sehnal jsem, co jsem potřeboval.
DOBRÁ CENA.
- Ideální řešení pro napojení odpadu do paneláků, nezabere moc místa a tak může být odpad hned u země
- Pevný plast
redukce
co říct je to trubka
- jednoduchá montáž
- Pasuje
Silně doporučuji gumové těsnění mezi přechodkou a litinovou trubkou namazat vazelínou, jinak se při sestavování strhne ze svého místa.
vynikající kanalizační koleno 110mm vhodné například k napojení na jiný kus :-D
- koleno nebolí
- Prodejna nabízí pouze kvalitní produkty
Je dobré používat potrubí a tvarovky od jednoho výrobce, protože pak lépe pasuje. Potrubí od jiného výrobce může být o něco málo silnější nebo slabší - sice to lze propojit, zejména při použití instalatérské vazelíny, ale je to pracnější a spoj nemusí být tak dokonalý.
Instalatéři si často nejprve z trubek vyndají těsnění, sestaví si je "na sucho" a teprve když jim vše správně pasuje, vloží namazané těsnění a sestaví potrubí napevno. Jen nesmí vrátit těsnění obráceně.
Při sestavování potrubí doporučuji přečíst normu nebo návod kvůli správnému sklonu a průměru trubek, není to tak úplně jedno.
Ale to každý instalatér ví :-)
Ale to každý instalatér ví :-)
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »